Yacht Colors

Nieuws

Yachtcolors op het ACREW Event tijdens de Monaco Yacht Show

Op 24 t/m 26 september 2014 zal Yachtcolors de nieuwste technieken en laatste trends presenteren tijdens het Acrew Event tijdens de prestigieuze Monaco Boat Show in de haven van Monte Carlo. Op deze vierdaagse beurs zijn alle toonaangevende personen en bedrijven uit de maritieme sector vertegenwoordigd. Met name de toenemende vraag naar het stylen van luxe interieurs met behulp van de 3M folie zal een veel besproken onderwerp zijn.


Supiore

Met zijn prachtige vormgeving en elegantie is de Supiore Uno een opwindende combinatie van schoonheid, luxe, comfort en duurzaamheid. Dankzij de stille elektro motor vaart u 100% milieuvriendelijk. Yachtcolors heeft een rompkleur aangebracht in de kleur oranje. De matte uitstraling van dit materiaal benadrukt extra het design en geef  de boot een unieke en eigentijdse look. Tijdens de boot show in Cannes was het schip te bewonderen.

Supiore

 


Isloep 915 en Rapida

Yachtcolors heeft een mat zwarte rompkleur aangebracht op een Isloep  915. Voor dit project is een 3M folie toegepast.

mat zwart

mat zwart

mat zwart close up
mat zwart close up

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s Rapida 666

Lees verder over Isloep 915 en Rapida


Photo art mega yacht

Interieur MY "Belle Jour"

Interieur MY “Belle Jour”

 


Rompkleur Sessa Key Largo

Een nieuwe romp is uitermate geschikt om te beplakken met folie. Yachtcolors gebruikt hiervoor folie die uitstekend geschikt is voor een nautische omgeving. Lees verder over Rompkleur Sessa Key Largo


Make over Raybann

De Rayban sloep is een opvallende boot en is regelmatig te zien in de Amsterdamse grachten. Een mooi voorbeeld hoe je de romp van een boot kan inzetten als “headturner” of “purple cow” De opvallende kleur en het unieke design zorgen ervoor dat dit 1 van de meeste opvallende en gefotografeerde boot is van Amsterdam. Een groot voordeel is de verwijderbaarheid van de folie/film; een nieuw of ander ontwerp is geen enkel probleem! Voor meer informatie om je boot in te zetten als marketing tool neem contact op met Yachtcolors.

 


Exterieur


Interieur refit

In opdracht van een toonaangevende jachtwerf uit Nederland heeft Yachtcolors een omvangrijke interieur refit uitgevoerd. Yachtcolors heeft hiervoor folie materialen toegepast. Een witte folie met een matte uitstraling voor de raampartijen gecombineerd met een folie met een hoog glans uitstraling. Yachtcolors heeft daarnaast ook werkzaamheden uitgevoerd aan het exterieur van dit mega jacht.  De werkzaamheden zijn uitgevoerd op locatie met als voordeel dat  het jacht in het water kon blijven liggen.


BOOT Dusseldorf

In januari presenteerde Yachtcolors zich tijdens de BOOT show in Dusseldorf. Op onze stand werden bezoekers uitgebreid geinformeerd over interieur en exterieur folie toepassingen voor jachten.

IMG_1305

Lees verder over BOOT Dusseldorf


REFIT SCHEEPSINTERIEUR MET FOLIE

Is het interieur van uw jacht niet meer van deze tijd of is het verkleurd? Yachtcolors heeft hiervoor DE oplossing;  Wij refitten het interieur van uw jacht met folie. Met een compleet programma hout “look” folies kunt u juist die kleur kiezen die U mooi vind. Uw  jacht krijgt hiermee een geheel nieuwe uitstraling. Yachtcolors voert de werkzaamheden uit in uw eigen haven zelfs als dat in het buitenland is. Hieronder ziet u een voorbeeld van voor – en na de behandeling met folie.

IMG_0271    IMG_0270